Close

C Sharp Sports applicatie is officieel gelanceerd! (verslag)

Donderdag 7 juni is de C Sharp Sports applicatie officieel gelanceerd, georganiseerd door Need State One. Verschillende sprekers gaven hun visie over data en sport in de toekomst en hoe zij hier C Sharp Sports bij gebruiken of kunnen gebruiken. 

Dit is het verslag van deze middag.

Rond 15:00 druppelden de sprekers, organisatoren en bezoekers langzaam binnen, om rond 15:30 een welkom te krijgen van Erik van Manifesto (Business Coaching & Personal Accountants), in het gebouw van Manifesto vindt namelijk de seminar plaats.

Prof. W. van Yperen van de Rijksuniversiteit van Groningen vertelt ons over het analyseren van data en hoe hij dit koppelt met sport en presteren.

Raymond Atteveld is ‘coach van de coaches’, zoals hij het zelf noemt. Hij werkt voor voetbalclub Maccabi Tel Aviv en gebruikt ook de C Sharp Sports applicatie.

Na een kleine pauze gaan we we verder. Roelant Oltmans is aan de beurt en doet zijn verhaal over zijn ervaringen in de sportwereld. Op dit moment werkt hij voor Hockey India.

Vincent is gekomen om te vertellen over zijn ervaringen in amateursport. Hij heeft ervoor gestreden dat sponsoren het gebruik van C Sharp Sports financieel konden realiseren bij de club.


Adel Srhir werkt voor Software bedrijf SAS. Soortgelijke apps zijn minder compleet, dus hierom hebben zij gekozen om samen met C Sharp Sports te werken.

Alle aanwezigen: bedankt voor jullie enthousiasme, vragen en aandacht! We zien jullie graag snel weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *