Close

Nieuwe propositie, nieuwe website, nieuw adres Need State One (video)

Need State One heeft een nieuwe propositie, een vernieuwde website én is verhuisd naar Amsterdam Zuid! Vanaf deze nieuwe plek en het geoptimaliseerde proces gaan wij verder met wat we altijd al deden: onze klanten laten groeien.

Een haarscherpe vertaling van je business is essentieel, de basis. Wij zorgen voor focus op jouw doelgroep en gerichte content, sales en marketingstrategiën om je bedrijf te laten groeien. Waarom een marketingmedewerker aannemen of inhuren terwijl je een compleet specialistisch team kan in kan zetten? You Need State One.

Een nieuwe propositie voor Need State One, dit uit zich vooral in de stappen de we met iedere klant doornemen.

Stap 1: Digital positioning
Wij creeren balans tussen al je communicatie-uitingen: website, social media, tone of voice, content. Welke boodschao past er bij jouw merk en hoe gaat zich dit uiten? Met dit soort vragen houden we ons bezig.

Stap 2: Consumer insights
Mobiel is niet de toekomst, het is nu. Daarom is het van belang dat jouw product, dienst of website op alle devices optimaal functioneert. Krijg meer inzicht in je doelgroep.

Stap 3: Marketing & Strategy
Het is onze passie om jouw digitale marketing zo relevant mogelijk te maken en jouw doelgroep aan te spreken.

Stap 4: Social infuence
Wanneer social media op de juiste manier wordt ingezet komt jouw organisatie dichterbij de klant te staan. Het is de perfecte manier om meer klanten te genereren en jouw merk te versterken.

Stap 5: Search & Channel marketing
Onze specialiteit ligt met name op het vlak van keuze van de juiste keywords waar de concurrentie van andere adverteerders laag is, maar de conversie goed. Wij beheren uw AdWords campagne en optimaliseren de conversie.

Stap 6: Seed funding
Wij helpen gepassioneerde ondernemers om te groeien. Wij zijn competitief, ambitieus en ervaren. Wij kennen de struggles, de kansen en wat een gepassioneerde ondernemer nodig heeft om succesvol te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *