Close

Succesvol werken aan bevlogenheid-event (verslag)

Need State One is één van de ambassadeurs van de Week van de Bevlogenheid. Dit jaar was de eerste editie van het initiatief. Van 12 t/m 16 juni 2017 hebben verschillende ambassadeurs ieder op eigen manier een bijdrage geleverd voor een bevlogen week. 

Over de hele week, en voorafgaand aan de Week van de Bevlogenheid heeft Need State One geholpen met de organisatie en marketing. De donderdag hebben wij geholpen met het event: Succesvol werken aan Bevlogenheid. AFAS Software stelde het theater beschikbaar, en verschillende sprekers wilden hun verhaal over bevlogenheid doen. Need State One deed verslag.

Social verslag
Deze compilatie werd gemaakt door de Clipjesfabriek, ook ambassadeur van de Week van de Bevlogenheid. Hier zie je verschillende ambassadeurs in terug met een quote over bevlogenheid.


Willem van Rhenen was de eerste spreker van deze boeiende en bevlogen dag. Hij is professor aan Nyenrode Business Universiteit en heeft onderzoek gedaan naar bevlogenheid, in relatie met succesvol ondernemen.


Wilco van Rooijen is beroeps avonturier. Hij heeft verschillende bergen beklommen, maar daarvoor ook een team achter zich staan. Hoe belangrijk is een team in barre of moeilijke omstandigheden? Wilco vertelt het ons.

Bas van der Veldt is CEO van AFAS Software. Dit bedrijf heeft veel fans, wat onder andere zichtbaar is op social media. Bas vertelt over het creëren van kansen voor mensen, betrokkenheid en regels voor werknemers (of juist niet).

Bedankt voor de vele leuke reacties!

Toffe aftermovie van de Clipjesfabriek:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *